×
Home Nieuws Livescore

Erik ten Hag hard over Ajax: "Slecht gemanaged!"

Erik ten Hag hard over Ajax:
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 25 mei 2024 08:48 uur

In een recent interview met een vooraanstaand voetbaltijdschrift heeft de huidige manager van Manchester United, Erik ten Hag, zijn diepe teleurstelling geuit over de situatie bij zijn voormalige club Ajax. De ervaren coach liet geen spaan heel van de beslissingen die volgens hem verkeerd zijn genomen in Amsterdam. "Het is werkelijk ongelofelijk hoe slecht het management daar is geweest," aldus Ten Hag.

De uitspraken van Ten Hag hebben voor de nodige opschudding gezorgd binnen de voetbalwereld. Met zijn scherpe kritiek lijkt de succesvolle trainer geen blad voor de mond te nemen als het aankomt op zijn voormalige werkgever. De fans van Ajax zullen ongetwijfeld verrast zijn door de harde woorden van de coach die hen eerder naar nationale en internationale successen leidde.

Het is duidelijk dat Erik ten Hag nog altijd met passie en betrokkenheid praat over Ajax, ondanks zijn huidige positie bij een van de grootste clubs ter wereld. Zijn openhartige interview toont aan dat de band tussen de coach en de club nog altijd sterk is, ook al uit hij felle kritiek op het gevoerde beleid. Het is afwachten hoe deze uitspraken zullen resoneren binnen zowel de Ajax-familie als daarbuiten.