×
Home Nieuws Livescore

Sven Mislintat 'pusht' Guirassy naar Borussia Dortmund: Fabrizio Romano

Sven Mislintat 'pusht' Guirassy naar Borussia Dortmund: Fabrizio Romano
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 24 mei 2024 19:16 uur

In een verrassende wending in de transferwereld heeft Sven Mislintat, de voormalige technisch directeur van Borussia Dortmund, zijn zinnen gezet op de talentvolle spits Serhou Guirassy. Na een eerdere poging om de aanvaller naar Ajax te halen, lijkt Mislintat nu vastberaden om Guirassy naar zijn voormalige club te brengen. Het gerucht gaat dat de Duitse directeur actief bezig is met het 'pushen' van de transfer, in de hoop om de spits binnen te halen voor het nieuwe seizoen.

Fabrizio Romano, een bekende en betrouwbare bron in de voetbalwereld, heeft onthuld dat Mislintat een persoonlijke missie heeft gemaakt van de transfer van Guirassy naar Borussia Dortmund. De spits, die eerder indruk maakte bij Stade Reims, wordt gezien als een veelbelovend talent met een grote toekomst in het verschiet. Met Mislintat aan het roer lijkt een overstap naar de Duitse club steeds realistischer te worden voor Guirassy.

De onderhandelingen tussen Borussia Dortmund en de huidige club van Guirassy verlopen naar verluidt soepel, met beide partijen die openstaan voor een mogelijke deal. Hoewel er nog geen officiƫle aankondiging is gedaan, groeit de spanning rondom de potentiƫle transfer van de spits. Mislintat blijft echter vastberaden en vastbesloten om zijn doel te bereiken en Guirassy naar Dortmund te halen, waar hij zijn talent verder kan ontwikkelen en schitteren op het hoogste niveau.