×
Home Nieuws Livescore

Opmerkelijke transfer: Oratmangoen verruilt FC Groningen voor Eredivisie-club met optie tot koop!

Opmerkelijke transfer: Oratmangoen verruilt FC Groningen voor Eredivisie-club met optie tot koop!
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 1 september 2023 16:24 uur

Ragnar Oratmangoen verrast voetbalwereld met onverwachte overstap. De veelzijdige speler verlaat FC Groningen, waar hij nauwelijks speeltijd kreeg dit seizoen, om zijn geluk te beproeven bij een andere Eredivisieclub: Fortuna Sittard heeft Oratmangoen voorlopig gehuurd, met de mogelijkheid tot een definitieve transfer.

Oratmangoen heeft tot nu toe slechts elf minuten gespeeld bij Groningen, dat vorig seizoen degradeerde uit de Eredivisie. Ook in het voorgaande voetbaljaar was hij geen vaste waarde in het team, maar desondanks zal hij dit seizoen weer op het hoogste niveau actief zijn. Fortuna heeft Oratmangoen namelijk voorlopig gehuurd, met de optie om hem definitief over te nemen.

Technisch manager Americo Branco licht de transfer toe bij Fortuna. "Met Ragnar halen we een speler binnen die zowel op het middenveld als in de aanval kan spelen. Hij heeft een goede techniek en ervaring in de Eredivisie. Zijn komst geeft ons extra offensieve mogelijkheden."

Oratmangoen zelf reageert op zijn overstap: "Het is allemaal heel snel gegaan. Ik ben blij om in Sittard te zijn en samen met mijn nieuwe teamgenoten het veld te betreden. Ik zal er uiteraard alles aan doen om samen met het team een mooi seizoen neer te zetten."