×
Home Nieuws Livescore

Onana verdedigt Rashford tegen kritiek in Engelse media.

Onana verdedigt Rashford tegen kritiek in Engelse media.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 24 mei 2024 18:32 uur

De doelman van Ajax, André Onana, heeft recentelijk zijn steun uitgesproken voor de Engelse voetballer Marcus Rashford, die de laatste tijd onder vuur ligt in de Britse media. Rashford heeft de nodige kritiek moeten incasseren, maar Onana heeft volledig vertrouwen in de kwaliteiten van de aanvaller. De goalie benadrukt dat Rashford een belangrijke speler is voor zijn team en dat hij gelooft dat de kritiek hem alleen maar sterker zal maken.

Onana, die bekend staat om zijn uitgesproken mening, vindt dat Rashford meer waardering verdient voor zijn inzet en prestaties op het veld. De doelman benadrukt dat het niet makkelijk is om constant onder een vergrootglas te liggen en dat Rashford ondanks alle kritiek blijft vechten en zijn best doet voor zijn team. Onana hoopt dat de negativiteit rondom Rashford snel zal verdwijnen en dat de focus weer op zijn voetbalkwaliteiten komt te liggen.

De steunbetuiging van Onana aan Rashford heeft veel positieve reacties teweeggebracht in zowel Nederland als Engeland. Voetbalfans en experts prijzen de solidariteit tussen de twee spelers en hopen dat dit een voorbeeld zal zijn voor anderen in de voetbalwereld. Onana en Rashford laten zien dat solidariteit en steun belangrijke waarden zijn in de sport en dat spelers elkaar moeten blijven steunen, ongeacht de omstandigheden.