×
Home Nieuws Livescore

AZ benadert entourage RKC-doelman Vaessen voor transfervrije deal

AZ benadert entourage RKC-doelman Vaessen voor transfervrije deal
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 24 mei 2024 18:24 uur

In een verrassende wending heeft een topclub uit de Eredivisie contact gezocht met de vertegenwoordigers van een doelman van een andere club. Volgens bronnen binnen de voetbalwereld heeft AZ interesse getoond in de 28-jarige keeper van RKC Waalwijk, Etienne Vaessen. De doelman, wiens contract binnenkort afloopt, zou daardoor mogelijk transfervrij de overstap kunnen maken naar de Alkmaarse club.

De mogelijke transfer van Vaessen naar AZ heeft voor de nodige opschudding gezorgd in de Nederlandse voetbalwereld. De doelman, die bekend staat om zijn sterke reflexen en leiderschap op het veld, zou een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan de selectie van de Alkmaarders. Met zijn ervaring en kwaliteiten zou hij kunnen bijdragen aan de ambities van AZ om mee te strijden om de bovenste plaatsen in de Eredivisie.

Hoewel er nog geen concrete details bekend zijn over een eventuele transfer, lijkt het erop dat AZ serieus werk maakt van de komst van Vaessen. De doelman zelf heeft nog niet gereageerd op de geruchten, maar insiders suggereren dat hij open staat voor een nieuwe uitdaging bij een topclub als AZ. Het belooft dan ook een interessante ontwikkeling te worden in de transferperiode voor zowel de betrokken clubs als de speler zelf.