×
Home Nieuws Livescore

Gernot Trauner straalt geluk uit bij Feyenoord-transfer.

Gernot Trauner straalt geluk uit bij Feyenoord-transfer.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 24 mei 2024 18:16 uur

De Oostenrijkse verdediger Gernot Trauner straalt van geluk sinds zijn overgang naar Feyenoord. De keuze om LASK Linz te verruilen voor Rotterdam in de zomer van 2021 blijkt een schot in de roos te zijn geweest voor de 29-jarige speler. Trauner voelt zich helemaal op zijn plek bij de club en geniet met volle teugen van zijn tijd in Nederland.

Met zijn solide optredens in de verdediging heeft Trauner al snel de harten van de Feyenoord-fans veroverd. Zijn vastberadenheid en toewijding op het veld hebben hem tot een onmisbare schakel gemaakt in het team van trainer Arne Slot. De samenwerking tussen Trauner en zijn medespelers verloopt vlekkeloos en heeft al tot vele overwinningen geleid voor de Rotterdamse club.

Naast zijn sportieve successen is Trauner ook onder de indruk geraakt van de stad Rotterdam en de warme ontvangst die hij heeft gekregen van de supporters. Zijn integratie in zowel het team als de stad verloopt soepel en hij voelt zich al helemaal thuis in zijn nieuwe omgeving. Met zijn positieve instelling en harde werkethiek is Gernot Trauner een waardevolle aanwinst gebleken voor Feyenoord en kijkt hij vol vertrouwen uit naar de toekomst bij de club.