×
Home Nieuws Livescore

De Zerbi op shortlist voor Chelsea-opvolging Pochettino

De Zerbi op shortlist voor Chelsea-opvolging Pochettino
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 24 mei 2024 16:48 uur

In de wandelgangen van het voetbalwereldje gonst het van de geruchten over de mogelijke opvolger van Mauricio Pochettino bij Chelsea. Een van de namen die steeds vaker genoemd wordt, is die van de Italiaanse coach Roberto de Zerbi. Volgens bronnen zou De Zerbi nog altijd in beeld zijn en zelfs op een shortlist staan met vier andere potentiële kandidaten.

De Zerbi, die momenteel werkzaam is bij een Italiaanse club, heeft indruk gemaakt met zijn tactische vernuft en zijn vermogen om jonge spelers te ontwikkelen. Dit heeft de aandacht getrokken van de beleidsbepalers bij Chelsea, die op zoek zijn naar een coach die past bij de filosofie van de club en in staat is om het team naar successen te leiden.

Hoewel er nog geen definitieve beslissing is genomen, lijkt De Zerbi een serieuze optie te zijn voor Chelsea. Zijn naam wordt steeds vaker genoemd in de media en fans speculeren volop over wat hij zou kunnen betekenen voor de club. Het is afwachten hoe deze soap rondom de opvolging van Pochettino zich verder zal ontwikkelen en of De Zerbi daadwerkelijk de nieuwe man aan het roer zal worden bij de Londense club.