×
Home Nieuws Livescore

Erik ten Hag ontslagen door Manchester United na FA Cup.

Erik ten Hag ontslagen door Manchester United na FA Cup.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 24 mei 2024 15:48 uur

Na maanden van speculatie en geruchten lijkt het erop dat de tijd van Erik ten Hag bij zijn huidige club ten einde is gekomen. Volgens bronnen dicht bij de club zal Manchester United de Nederlandse manager ontslaan na de aankomende FA Cup-finale, ongeacht de uitkomst van de wedstrijd tegen Manchester City. Dit nieuws heeft voor de nodige opschudding gezorgd in de voetbalwereld, aangezien Ten Hag lange tijd werd gezien als een veelbelovende coach met een succesvolle toekomst voor zich.

De beslissing om Ten Hag te ontslaan komt als een verrassing voor velen, gezien zijn recente prestaties en successen met het team. Ondanks de druk en kritiek die hij heeft moeten doorstaan, wist de Nederlandse manager zijn ploeg naar de finale van de FA Cup te leiden, wat op zichzelf al een indrukwekkende prestatie is. Echter, lijken de resultaten en het spel van Manchester United niet voldoende te zijn om het bestuur te overtuigen van Ten Hag's capaciteiten als coach.

Het is nog onduidelijk wie de opvolger van Erik ten Hag zal worden bij Manchester United, maar de club heeft naar verluidt al enkele kandidaten op het oog. De komende dagen zullen cruciaal zijn voor zowel Ten Hag als de club, aangezien de focus nu volledig zal liggen op de aanstaande finale en de nasleep daarvan. Voor nu rest er slechts speculatie en onzekerheid over wat de toekomst zal brengen voor de Nederlandse coach en zijn voormalige werkgever.