×
Home Nieuws Livescore

Sparta Rotterdam in gesprek met Kevin Strootman voor transfer

Sparta Rotterdam in gesprek met Kevin Strootman voor transfer
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 24 mei 2024 12:48 uur

Een Eredivisieclub uit Rotterdam blijft vastberaden om een voormalig jeugdspeler terug te halen naar de club. De clubleiding heeft contact opgenomen met de ervaren middenvelder om de mogelijkheden van een transfer te bespreken. De terugkeer van de speler staat hoog op de agenda van de club, die hoopt op een succesvolle hereniging met de voormalige jeugdinternational.

De middenvelder, die zijn carrière in het buitenland heeft voortgezet, wordt gezien als een waardevolle toevoeging aan het team. Zijn ervaring en kwaliteiten zouden een belangrijke impuls kunnen geven aan het spel van de club. De gesprekken tussen de club en de speler verlopen positief, wat de hoop op een overeenkomst vergroot.

Hoewel er nog geen definitieve beslissing is genomen, zijn de onderhandelingen in volle gang. De club is vastbesloten om alles in het werk te stellen om de terugkeer van de speler te realiseren. Fans van de club kijken reikhalzend uit naar een mogelijke aankondiging en hopen op een succesvolle afronding van de transfer.