×
Home Nieuws Livescore

Heracles Almelo haalt verrassende Eredivisie-spits terug op Deadline Day!

Heracles Almelo haalt verrassende Eredivisie-spits terug op Deadline Day!
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 1 september 2023 15:48 uur

Heracles Almelo heeft op de laatste dag van de transferwindow een verrassende zet gedaan. De club heeft namelijk interesse getoond in de spits Mohamed Sankoh, die momenteel onder contract staat bij VfB Stuttgart. Sankoh speelde vorig seizoen op huurbasis bij Vitesse, waar hij indruk maakte met twee doelpunten en twee assists in 21 Eredivisie-duels.

Na zijn avontuur in Arnhem keerde Sankoh terug naar Stuttgart, maar daar heeft hij tot nu toe nog geen speelminuten gekregen. Heracles ziet nu zijn kans schoon en wil de Nederlander graag terughalen naar de Eredivisie. Het is nog niet bekend of de club uit Almelo een huur- of koopdeal nastreeft.

De interesse van Heracles komt voort uit de blessure van Jizz Hornkamp, die in de eerste speelronde van het seizoen een ongelukkige botsing had met Ajax-doelman Gerónimo Rulli. Beide spelers raakten geblesseerd, waardoor Heracles nu op zoek is naar versterking in de aanvalslinie.

Inmiddels is er een update over de situatie. Heracles heeft namelijk op Deadline Day de komst van Mohamed Sankoh officieel bekendgemaakt. De club neemt de spits op huurbasis over van VfB Stuttgart. Sankoh is verheugd met zijn overstap naar Almelo en kijkt uit naar zijn tijd bij Heracles. Hij ziet de club als een mooie kans om zichzelf verder te ontwikkelen en is enthousiast om voor het grote stadion en de fans te spelen.

Met de komst van Sankoh hoopt Heracles Almelo een extra impuls te geven aan de aanvalslinie en de blessure van Hornkamp op te vangen. De club is blij met de snelle afronding van de deal en kijkt uit naar de samenwerking met de talentvolle spits. Het is nu aan Sankoh om zijn kwaliteiten te laten zien en zichzelf te bewijzen in het shirt van Heracles Almelo.