×
Home Nieuws Livescore

Pepijn Lijnders positief over Liverpool's toekomst na vertrek

Pepijn Lijnders positief over Liverpool's toekomst na vertrek
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 24 mei 2024 10:48 uur

Voormalig assistent-trainer van Liverpool, Pepijn Lijnders, heeft zijn vertrouwen uitgesproken in de keuze van de club om Arne Slot aan te stellen als zijn opvolger. Lijnders, die na een dienstverband van negen jaar bij Liverpool vertrekt om hoofdtrainer te worden bij Red Bull Salzburg, is vol lof over de toekomst van de ploeg onder leiding van Jürgen Klopp en Slot. De Nederlander kijkt met enthousiasme naar de ontwikkelingen die zich zullen voordoen op Anfield en gelooft dat Liverpool goede zaken heeft gedaan met de aanstelling van Slot.

Lijnders, die een belangrijke rol heeft gespeeld in het succes van Liverpool de afgelopen jaren, is ervan overtuigd dat de club in goede handen is met de nieuwe trainersstaf. Zijn overstap naar Red Bull Salzburg markeert een nieuw hoofdstuk in zijn carrière, waarbij hij de kans krijgt om zijn kwaliteiten als hoofdtrainer te tonen. De Nederlander kijkt met trots terug op zijn tijd bij Liverpool en is dankbaar voor de ervaringen die hij heeft opgedaan onder Klopp.

Met het vertrek van Lijnders zal Liverpool een vertrouwd gezicht moeten missen, maar de club kijkt vol vertrouwen naar de toekomst met Arne Slot aan het roer. De komst van de nieuwe hoofdtrainer belooft nieuwe perspectieven en frisse ideeën voor de ploeg, die onder leiding van Klopp en Lijnders successen heeft geboekt. De fans van Liverpool kunnen rekenen op een nieuw tijdperk vol uitdagingen en mogelijkheden, waarbij de erfenis van Lijnders voortleeft in de clubcultuur.