×
Home Nieuws Livescore

El Ahmadi: Clubs sliepen bij afwijzen Chery in winterstop.

El Ahmadi: Clubs sliepen bij afwijzen Chery in winterstop.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 23 mei 2024 19:24 uur

Voormalig voetballer Karim El Ahmadi heeft recentelijk zijn verbazing geuit over de gemiste kans die verschillende Eredivisie-clubs hebben laten liggen met betrekking tot Tjaronn Chery. De ESPN-analist is van mening dat clubs in slaap zijn gevallen toen de ervaren speler werd aangeboden tijdens de winterstop. Ondanks enkele afwijzingen vanwege zijn leeftijd, is El Ahmadi van mening dat de teams een enorme fout hebben gemaakt door Chery links te laten liggen.

Chery, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en ervaring op het veld, werd door meerdere Eredivisie-clubs afgewezen vanwege zijn leeftijd. El Ahmadi benadrukt echter dat leeftijd geen belemmering mag zijn voor talent en toegevoegde waarde. De oud-speler is van mening dat clubs meer aandacht moeten besteden aan de kwaliteiten en potentie van spelers, in plaats van zich te laten leiden door leeftijdscriteria.

Met zijn scherpe inzicht en kritische blik op het transferbeleid van Eredivisie-clubs, roept El Ahmadi op tot een heroverweging van de manier waarop spelers worden beoordeeld en geselecteerd. Hij benadrukt het belang van het herkennen en benutten van talent, ongeacht de leeftijd van de speler. Als ervaren rot in het vak weet El Ahmadi als geen ander hoe waardevol ervaring en kwaliteit kunnen zijn voor een team, en hij hoopt dat clubs in de toekomst meer open zullen staan voor spelers zoals Chery, die nog veel te bieden hebben op het hoogste niveau.