×
Home Nieuws Livescore

Transferbom: Ajax haalt Noorse sensatie binnen voor recordbedrag!

Transferbom: Ajax haalt Noorse sensatie binnen voor recordbedrag!
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 1 september 2023 15:00 uur

Het is een feit: Ajax heeft een nieuwe aanwinst binnengehaald. De Nederlandse topclub heeft namelijk de hand weten te leggen op een mysterieuze speler genaamd Sivert Mannsverk. Deze 21-jarige middenvelder uit Noorwegen heeft voor een duizelingwekkend bedrag van minimaal zes miljoen euro de overstap gemaakt van Molde FK naar Ajax.

Het nieuws van deze transfer werd bekendgemaakt door middel van een cryptische tweet van AFC Ajax. In deze tweet werd vermeld dat Ajax en Molde op donderdagmiddag een mondeling akkoord hadden bereikt, waardoor Mannsverk naar Amsterdam mocht afreizen. Na het succesvol doorstaan van zijn medische keuring, heeft de veelbelovende controleur een contract voor vijf jaar getekend in de Johan Cruijff Arena.

Met de komst van Mannsverk heeft Ajax nu al elf nieuwe spelers weten aan te trekken onder leiding van technisch directeur Sven Mislintat. Deze indrukwekkende reeks aan transfers heeft de club maar liefst 100 miljoen euro gekost. Aan de andere kant heeft Ajax deze zomer ook flink verdiend door spelers te verkopen, met een totaalbedrag van ruim 150 miljoen euro.

De exacte details over Sivert Mannsverk en zijn kwaliteiten blijven vooralsnog een mysterie. Maar één ding is zeker: Ajax heeft weer een veelbelovend talent aangetrokken en de fans kunnen niet wachten om hem in actie te zien. Binnenkort volgt er meer informatie over deze intrigerende nieuwe aanwinst.