×
Home Nieuws Livescore

PSV favoriet voor handtekening Driouech, Antwerp toont interesse

PSV favoriet voor handtekening Driouech, Antwerp toont interesse
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 23 mei 2024 16:16 uur

Een Nederlandse topclub heeft zijn zinnen gezet op een veelbelovende buitenspeler voor het komende seizoen. Volgens bronnen wil de club uit Eindhoven Couhaib Driouech deze zomer alsnog binnenhalen. De geruchtenmolen draait op volle toeren, aangezien ook Royal Antwerp serieuze interesse toont in de talentvolle speler. De Belgische club heeft zelfs al een poging gewaagd om Driouech aan zich te binden, maar PSV lijkt op dit moment de beste kaarten in handen te hebben om de handtekening van de aanvaller te bemachtigen.

Driouech wordt gezien als een waardevolle toevoeging aan de selectie van de Nederlandse club, die op zoek is naar versterkingen voor het nieuwe seizoen. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid heeft de buitenspeler de aandacht getrokken van meerdere clubs in binnen- en buitenland. PSV ziet in hem een speler die het verschil kan maken en is vastberaden om hem naar Eindhoven te halen.

De onderhandelingen tussen PSV en Driouech zijn naar verluidt in volle gang, waarbij de club er alles aan doet om de concurrentie voor te blijven. De supporters van PSV hopen dan ook dat de transfer snel rondkomt, zodat Driouech zich kan aansluiten bij de selectie en zijn kwaliteiten kan laten zien in het Philips Stadion. Het belooft een spannende zomer te worden voor de talentvolle buitenspeler en de clubs die strijden om zijn handtekening.