×
Home Nieuws Livescore

Nick Olij 'supertrots' op EK-voorselectie, houdt verwachtingen laag.

Nick Olij 'supertrots' op EK-voorselectie, houdt verwachtingen laag.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 23 mei 2024 16:08 uur

De jonge doelman Nick Olij straalt van trots na zijn verrassende selectie voor de voorlopige selectie van het Nederlands elftal voor het aankomende Europees Kampioenschap in Duitsland. Met slechts vier keepers in de voorselectie, is Olij een van de gelukkigen die een kans maakt om deel te nemen aan het prestigieuze toernooi. Ondanks deze eervolle vermelding blijft de bescheiden goalie realistisch en houdt hij zijn verwachtingen laag.

Olij, die bekend staat om zijn uitstekende reflexen en leiderschap op het veld, heeft hard gewerkt om deze mijlpaal in zijn carrière te bereiken. Zijn opname in de voorselectie is een beloning voor zijn toewijding en toewijding aan zijn vak. De jonge keeper blijft echter nederig en blijft gefocust op zijn prestaties bij zijn club, wetende dat de definitieve selectie nog moet worden gemaakt.

Met het EK in het vooruitzicht zal Olij blijven trainen en zijn best doen om de bondscoach te overtuigen van zijn kwaliteiten. Zijn vastberadenheid en professionaliteit zullen hem ongetwijfeld helpen om zijn droom om voor zijn land uit te komen op een groot internationaal podium te verwezenlijken. Olij kijkt met optimisme naar de toekomst, wetende dat elke dag hem dichter bij zijn doel brengt, ongeacht de uiteindelijke uitkomst van de selectie.