×
Home Nieuws Livescore

PSV-ster verruilt Nederlandse topclub voor Engelse verrassing: Transfernieuws onthuld!

PSV-ster verruilt Nederlandse topclub voor Engelse verrassing: Transfernieuws onthuld!
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 1 september 2023 14:48 uur

Het ziet er sterk naar uit dat er een verrassende wending plaatsvindt in de transfercarrousel van Ibrahim Sangaré. Volgens een bron dichtbij het vuur is de kans 'zeer aannemelijk' dat de 25-jarige middenvelder zijn weg vindt naar een nieuwe club. En niet zomaar een club, maar Nottingham Forest.

Het gerucht gaat dat er een voorlopig akkoord is bereikt tussen PSV en Nottingham. De onderhandelingen hebben geleid tot een deal ter waarde van maar liefst 35 miljoen euro. Een bedrag dat lager ligt dan de afkoopclausule van 37,5 miljoen euro in het contract van Sangaré bij PSV.

De details van de overgang zijn nog niet volledig uitgewerkt, maar volgens insiders is het slechts een kwestie van tijd voordat de handtekeningen worden gezet. Er wordt verwacht dat de transfer definitief wordt zodra de overgang van Brennan Johnson naar Tottenham Hotspur is afgerond.

Het nieuws heeft de voetbalwereld in rep en roer gebracht. Sangaré staat bekend om zijn sterke spel en controle op het middenveld, en zijn vertrek bij PSV zal ongetwijfeld een grote impact hebben op het team. Aan de andere kant biedt het Nottingham Forest de mogelijkheid om een getalenteerde speler aan hun selectie toe te voegen.

Het is afwachten hoe deze transfer zich verder ontwikkelt, maar één ding is zeker: de voetbalwereld zal met spanning uitkijken naar de officiële bevestiging van deze opmerkelijke transfer.