×
Home Nieuws Livescore

Bayern München sluit deal met Kompany, Burnley aarzelt nog

Bayern München sluit deal met Kompany, Burnley aarzelt nog
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 23 mei 2024 13:08 uur

In een verrassende wending in de voetbalwereld heeft Bayern München naar verluidt een geheime overeenkomst gesloten met Vincent Kompany om de nieuwe hoofdtrainer te worden. De voormalige verdediger van Manchester City wordt gezien als de ideale opvolger van Thomas Tuchel. Echter, de onderhandelingen met zijn huidige club Burnley verlopen nog stroef. De gedegradeerde club lijkt niet van plan te zijn om Kompany zomaar te laten gaan en heeft een aanzienlijk prijskaartje aan de Belg gehangen.

Kompany, die bekend staat om zijn leiderschap en tactisch inzicht, wordt gezien als een veelbelovende coach in opkomst. Zijn mogelijke overstap naar de Duitse grootmacht Bayern München zou een opmerkelijke stap in zijn nog prille trainerscarrière betekenen. De fans van Bayern zijn dan ook in afwachting van een officiële aankondiging van de clubleiding.

Ondertussen blijft de situatie bij Burnley gespannen, aangezien de club vastbesloten lijkt om het vertrek van Kompany maximaal te benutten. De onderhandelingen tussen de clubs zijn nog in volle gang en het is nog onduidelijk hoe de impasse doorbroken kan worden. De voetbalwereld kijkt reikhalzend uit naar verdere ontwikkelingen in deze opmerkelijke transfersoap.