×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord en Chris-Kévin Nadje bijna rond transfer

Feyenoord en Chris-Kévin Nadje bijna rond transfer
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 23 mei 2024 12:16 uur

In een opmerkelijke wending van gebeurtenissen lijkt Feyenoord dicht bij het afronden van een deal te zijn met de veelbelovende zomeraanwinst Chris-Kévin Nadje. Bronnen dicht bij de club onthulden dat de onderhandelingen tussen de Rotterdamse club en FC Versailles, de huidige club van Nadje, in een vergevorderd stadium verkeren. Het lijkt erop dat beide partijen op het punt staan om tot een persoonlijk akkoord te komen, wat de weg vrijmaakt voor de transfer van de getalenteerde speler naar De Kuip.

De mogelijke komst van Nadje naar Feyenoord heeft de gemoederen onder de supporters flink doen oplaaien. Met zijn indrukwekkende vaardigheden en potentieel wordt de jonge speler gezien als een welkome aanvulling op het team van trainer Arne Slot. De fans van de club kunnen dan ook niet wachten om de Franse aanvaller in actie te zien in het rood en wit.

Hoewel er nog geen officiële aankondiging is gedaan door de club, lijkt het er sterk op dat de transfer van Nadje naar Feyenoord slechts een kwestie van tijd is. De supporters houden hun adem in en hopen op goed nieuws in de komende dagen. Als alles volgens plan verloopt, zou Chris-Kévin Nadje wel eens de nieuwste aanwinst kunnen worden in de selectie van Feyenoord voor het aankomende seizoen.