×
Home Nieuws Livescore

Hansi Flick nieuwe coach FC Barcelona, Xavi vertrekt?

Hansi Flick nieuwe coach FC Barcelona, Xavi vertrekt?
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 23 mei 2024 10:24 uur

Volgens bronnen dicht bij de club heeft FC Barcelona een overeenkomst bereikt met een nieuwe coach, Hansi Flick. Het gerucht gaat dat de Duitse trainer de leiding zal overnemen van Xavi, die nog steeds onder contract staat bij de club. Er wordt momenteel gewerkt aan een passende oplossing voor de situatie met Xavi, terwijl Flick zich voorbereidt om de leiding te nemen over het team van Barcelona.

Flick, die eerder succesvol was als coach van Bayern München, wordt gezien als een ervaren en capabele trainer die de nodige expertise kan brengen naar FC Barcelona. Zijn benoeming wordt gezien als een strategische zet van de clubleiding om het team weer op de rails te krijgen na een periode van wisselvallige prestaties.

Hoewel de details van het principeakkoord nog niet volledig zijn onthuld, wordt er verwacht dat Flick snel zijn intrede zal doen bij de club en aan de slag zal gaan met het voorbereiden van het team op de komende uitdagingen. De fans van Barcelona kijken reikhalzend uit naar de nieuwe era onder Flick en hopen op een succesvolle periode voor de club onder zijn leiding.