×
Home Nieuws Livescore

Stefan de Vrij wint zaak tegen SEG met transparantie.

Stefan de Vrij wint zaak tegen SEG met transparantie.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 23 mei 2024 08:08 uur

Voetbalster Stefan de Vrij heeft eindelijk zijn zegje gedaan over de langlopende zaak tegen het zaakwaarnemerskantoor SEG. De verdediger heeft de rechtszaak en het daaropvolgende hoger beroep gewonnen en benadrukt dat het vooral draaide om een gebrek aan transparantie. De Vrij is van mening dat het verhaal dat Alex Kroes, de huidige titulaire technisch directeur van Ajax, naar voren bracht, niet overeenkomt met de werkelijkheid.

De Vrij, die momenteel actief is bij Internazionale, sprak voor het eerst openlijk over de kwestie en gaf aan opgelucht te zijn dat de zaak nu eindelijk achter hem ligt. Hij benadrukte dat het voor hem van groot belang was om de waarheid aan het licht te brengen en zijn onschuld te bewijzen. De verdediger bedankte zijn juridisch team voor hun inzet en vastberadenheid om zijn naam te zuiveren.

De uitspraak in het voordeel van Stefan de Vrij heeft de voetbalwereld op zijn kop gezet en velen zijn benieuwd naar de reactie van SEG en Alex Kroes op de beschuldigingen van de verdediger. De Vrij hoopt nu zich volledig te kunnen focussen op zijn sportieve prestaties en kijkt uit naar een succesvolle voortzetting van zijn carrière op het hoogste niveau.