×
Home Nieuws Livescore

Steun van Jansma en Kieft voor geblesseerde De Roon

Steun van Jansma en Kieft voor geblesseerde De Roon
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 22 mei 2024 22:08 uur

Voormalig voetbalanalist Kees Jansma en oud-voetballer Wim Kieft tonen hun medeleven aan Marten de Roon, die helaas de Europa League-finale van Atalanta Bergamo tegen Bayer Leverkusen zal moeten missen vanwege een blessure. De afwezigheid van de 33-jarige middenvelder wordt door de voormalige spits benadrukt als een aanzienlijk verlies voor het Italiaanse team.

Jansma en Kieft, beiden bekend in de voetbalwereld, erkennen de cruciale rol die De Roon speelt in het spel van Atalanta Bergamo. Zijn afwezigheid zal ongetwijfeld een uitdaging vormen voor het team in de aanstaande finale. Desondanks blijven ze optimistisch over de kansen van Atalanta, ondanks het gemis van hun ervaren middenvelder.

De blessure van De Roon komt op een ongelukkig moment voor zowel de speler als het team, gezien de belangrijke wedstrijd die op het punt staat gespeeld te worden. Jansma en Kieft spreken hun steun uit naar De Roon en hopen op een spoedig herstel, zodat hij snel weer op het veld kan staan en zijn team kan versterken in toekomstige uitdagingen.