×
Home Nieuws Livescore

Excelsior weerstaat storm van ADO en pakt voordeel.

Excelsior weerstaat storm van ADO en pakt voordeel.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 22 mei 2024 20:48 uur

In een zenuwslopende halve finale van de nacompetitie heeft Excelsior een belangrijke stap gezet richting de finale ten koste van ADO Den Haag. De ploeg uit Rotterdam wist stand te houden tegen een hevige aanvalsgolf van ADO, waardoor de equipe onder leiding van Marinus Dijkhuizen nu de kans heeft om de klus thuis af te maken.

Met een solide verdediging en een scherpe focus slaagde Excelsior erin om het offensief van ADO Den Haag te neutraliseren. De Rotterdammers toonden veerkracht en vastberadenheid in het tegengaan van de aanvallen van de tegenstander, wat resulteerde in een cruciale voorsprong voor Excelsior in deze tweestrijd.

De supporters van Excelsior kunnen zich opmaken voor een zenuwslopende return in eigen stadion, waar de ploeg de steun van het thuispubliek zal ontvangen in de strijd om een plek in de finale van de nacompetitie. Met het voordeel op zak zal Excelsior er alles aan doen om de voorsprong te behouden en zich te verzekeren van een plek in de eindstrijd om promotie.