×
Home Livescore

PSV jaagt op Belgisch talent voor verdediging versterking

PSV jaagt op Belgisch talent voor verdediging versterking
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 22 mei 2024 20:16 uur

Een Nederlandse topclub heeft zijn zinnen gezet op een veelbelovend talent uit België. PSV is van plan om de achttienjarige verdediger Madi Monamay aan te trekken om hun team te versterken voor het komende seizoen. De jonge Belg, die momenteel speelt voor Bundesliga-kampioen Bayer Leverkusen, staat hoog op het verlanglijstje van de Eindhovenaren. Zowel het Eindhovens Dagblad als Voetbal International hebben gemeld dat de gesprekken tussen de clubs in volle gang zijn en dat een transfer deze zomer tot de mogelijkheden behoort.

Monamay wordt gezien als een veelbelovend talent in de voetbalwereld en heeft al indruk gemaakt met zijn optredens bij Bayer Leverkusen. Zijn kracht, snelheid en tactisch inzicht maken hem een gewilde speler voor clubs die op zoek zijn naar versterking in de verdediging. PSV ziet in hem een waardevolle toevoeging aan hun selectie en hoopt hem snel te kunnen verwelkomen in Eindhoven.

De transfer van Monamay naar PSV zou een grote stap zijn in zijn nog prille carrière, maar de jonge Belg lijkt klaar te zijn voor deze uitdaging. Met zijn talent en potentie zou hij een belangrijke rol kunnen gaan spelen in het team van trainer Roger Schmidt. De supporters van PSV kijken reikhalzend uit naar de komst van deze veelbelovende verdediger en hopen dat de deal snel rondkomt.