×
Home Nieuws Livescore

Ajax strikt Farioli als coach voor 1,25 miljoen euro

Ajax strikt Farioli als coach voor 1,25 miljoen euro
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 22 mei 2024 18:08 uur

In een verrassende wending van gebeurtenissen lijkt Ajax op het punt te staan om een nieuwe hoofdcoach aan te stellen. Volgens bronnen binnen de club zal Francesco Farioli de leiding over het team op zich nemen. Om deze benoeming mogelijk te maken, zou Ajax bereid zijn om een aanzienlijke transfersom van 1,25 miljoen euro over te maken naar OGC Nice.

De keuze voor Farioli als hoofdcoach komt als een grote verrassing voor velen in de voetbalwereld. De Italiaanse trainer heeft een indrukwekkende staat van dienst en wordt gezien als een opkomend talent in de coaching scene. Met zijn tactische inzicht en gedrevenheid lijkt Farioli de ideale kandidaat te zijn om Ajax naar nieuwe successen te leiden.

De overgang van Farioli naar Ajax markeert een nieuw hoofdstuk in zijn carrière en biedt hem de kans om zijn stempel te drukken op een van de meest prestigieuze clubs in het Europese voetbal. Met de steun van het bestuur en de fans van Ajax, zal Farioli ongetwijfeld streven naar het behalen van grote successen en het verder uitbouwen van de rijke geschiedenis van de club.