×
Home Nieuws Livescore

Memphis Depay verlaat Atlético Madrid: transfervrij tijdens EK.

Memphis Depay verlaat Atlético Madrid: transfervrij tijdens EK.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 22 mei 2024 14:24 uur

Een opmerkelijke wending in de voetbalwereld: Memphis Depay zal Atlético Madrid verlaten na het aflopen van zijn contract over ruim een maand. De Oranje-superster heeft besloten om niet bij te tekenen bij de Spaanse club, waardoor hij tijdens het aankomende EK transfervrij zal zijn. Deze beslissing heeft de voetbalwereld verrast en heeft de geruchtenmolen over zijn toekomst flink doen draaien.

Depay, die een belangrijke rol speelde bij Atlético Madrid, heeft aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Verschillende topclubs uit Europa worden nu in verband gebracht met de aanvaller, die zijn kwaliteiten al meermaals heeft bewezen op zowel nationaal als internationaal niveau. Zijn transfervrije status maakt hem een zeer gewilde speler op de transfermarkt en het belooft een interessante zomer te worden voor Depay en zijn toekomstige club.

De 27-jarige Depay zal zich nu volledig richten op het EK met het Nederlands elftal, waar hij een sleutelspeler is. Zijn prestaties tijdens het toernooi zullen ongetwijfeld invloed hebben op de interesse van potentiële nieuwe werkgevers. De fans van Depay zullen met spanning uitkijken naar zijn volgende stap in zijn carrière, terwijl de voetbalwereld in afwachting is van waar de Oranje-vedette zijn volgende hoofdstuk zal schrijven.