×
Home Nieuws Livescore

San Diego FC in gesprek met Kevin de Bruyne

San Diego FC in gesprek met Kevin de Bruyne
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 22 mei 2024 13:32 uur

Een Amerikaanse voetbalclub uit San Diego heeft onlangs contact gehad met de vertegenwoordigers van de Belgische sterspeler Kevin de Bruyne om de mogelijkheid van een transfer naar de Verenigde Staten te bespreken. Volgens bronnen van The Athletic vond dit gesprek plaats op dinsdagavond. De Bruyne toonde interesse in zowel de stad San Diego als het sportieve project van de club, maar op dit moment is er nog geen sprake van concrete afspraken of overeenkomsten.

De geruchten over een mogelijke overstap van De Bruyne naar de MLS hebben de voetbalwereld in spanning gebracht. De 30-jarige middenvelder, die momenteel bij Manchester City speelt, wordt beschouwd als een van de beste spelers ter wereld en zijn eventuele komst naar de Verenigde Staten zou een enorme impuls betekenen voor het Amerikaanse voetbal.

San Diego FC, de club die in verband wordt gebracht met De Bruyne, heeft de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in het versterken van het team en het aantrekken van grote namen. De toevoeging van De Bruyne aan de selectie zou een belangrijke stap zijn in de ambitie van de club om een dominante kracht te worden in de MLS en internationaal succes na te streven. Echter, zowel de club als de speler houden de kaarten nog dicht tegen de borst en er zal nog veel overleg en onderhandelingen nodig zijn voordat er eventueel sprake kan zijn van een definitieve overgang.