×
Home Nieuws Livescore

AS Monaco zet eerste stappen voor overname Mikautadze van Ajax

AS Monaco zet eerste stappen voor overname Mikautadze van Ajax
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 22 mei 2024 12:48 uur

In de wereld van het internationale voetbal gonst het van de geruchten en speculaties, en recentelijk heeft AS Monaco de aandacht getrokken door de eerste bewegingen te maken om de talentvolle speler Georges Mikautadze over te nemen van een andere Europese club. Volgens bronnen van Foot Mercato, een gerenommeerde voetbalnieuwssite, heeft de Franse club serieuze interesse getoond in de aanvaller die momenteel onder contract staat bij Ajax. De onderhandelingen lijken in een vroeg stadium te verkeren, maar de Amsterdammers hebben aangegeven te mikken op een transfersom die ergens tussen de vijftien en twintig miljoen euro ligt.

De mogelijke transfer van Mikautadze naar AS Monaco zou een opmerkelijke stap zijn in zijn nog prille carrière, aangezien de Franse club bekend staat om het aantrekken van jonge talenten en hen de kans te bieden om zich verder te ontwikkelen op het hoogste niveau. De speler zelf heeft nog geen officiële verklaring afgelegd over zijn toekomstplannen, maar het feit dat een gerenommeerde club als AS Monaco interesse toont, zal ongetwijfeld zijn aandacht hebben getrokken.

Ajax, aan de andere kant, lijkt vastbesloten om een aanzienlijke vergoeding te ontvangen voor het laten gaan van Mikautadze, gezien de genoemde vraagprijs van tussen de vijftien en twintig miljoen euro. De Amsterdamse club staat bekend om zijn vermogen om jonge talenten te ontwikkelen en met winst te verkopen, en deze potentiële transfer zou daar een nieuw hoofdstuk aan toevoegen. Het is echter nog afwachten hoe de onderhandelingen tussen de clubs zullen verlopen en of er daadwerkelijk een overeenkomst bereikt kan worden.