×
Home Nieuws Livescore

Voormalige spelers loven Hancko, Veerman en De Jong

Voormalige spelers loven Hancko, Veerman en De Jong
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 22 mei 2024 12:08 uur

In de voetbalwereld gonst het van de geruchten over opkomende talenten die de top kunnen bereiken. Volgens voormalig Ajax-speler Peter Boeve en ex-Feyenoord-verdediger Rinus Israel behoort Dávid Hancko tot deze veelbelovende spelers. De twee heren zijn van mening dat de jonge Hancko zonder problemen mee zou kunnen draaien bij topclub Liverpool.

Naast Hancko zijn er nog twee Nederlandse spelers die in de schijnwerpers staan van Boeve en Israel. Het gaat om Joey Veerman en Luuk de Jong, die beiden kunnen rekenen op lof van de voormalige profvoetballers. Veerman, bekend om zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld, wordt gezien als een speler met potentie voor de absolute top. De Jong, die zijn sporen al verdiend heeft in zowel de Eredivisie als daarbuiten, wordt geprezen om zijn doelgerichtheid en leiderschap.

Met de lof van deze ervaren voetbaliconen op zak, lijken Hancko, Veerman en De Jong klaar te zijn voor de volgende stap in hun carrière. Het is afwachten of zij daadwerkelijk de overstap zullen maken naar clubs als Liverpool, maar één ding is zeker: hun talent blijft niet onopgemerkt in de voetbalwereld.