×
Home Nieuws Livescore

Drommel worstelt met vertrekswens door concurrentie Benitez

Drommel worstelt met vertrekswens door concurrentie Benitez
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 22 mei 2024 10:48 uur

Een mogelijke transfer van de doelman Joël Drommel van PSV lijkt een ingewikkelde kwestie te worden, zo meldt een lokale krant uit Eindhoven. De 27-jarige keeper, die momenteel als reservedoelman fungeert, heeft aangegeven dat hij graag meer speeltijd wil. Echter, de aanwezigheid van Walter Benitez bij PSV kan het vertrek van Drommel bemoeilijken.

Benitez, die ook als doelman actief is bij de club, lijkt een belangrijke rol te spelen in de beslissing omtrent Drommel's toekomst bij PSV. De concurrentie tussen de twee keepers zorgt voor een complexe situatie binnen de club. Drommel zal wellicht moeten wachten op een geschikt moment om zijn wens voor meer speeltijd te realiseren.

De supporters van PSV volgen de ontwikkelingen rondom Drommel met grote interesse. De vraag blijft of de clubleiding een oplossing kan vinden die zowel recht doet aan de wensen van de spelers als aan de sportieve belangen van de club. Het belooft een spannende periode te worden voor zowel Drommel als PSV, waarbij de uitkomst van deze situatie nog onzeker is.