×
Home Nieuws Livescore

Moeder Mbappé bevestigt vertrek zonen bij PSG naar Lille.

Moeder Mbappé bevestigt vertrek zonen bij PSG naar Lille.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 22 mei 2024 10:32 uur

In een verrassende wending in de voetbalwereld heeft Fayza Lamari, de moeder van de getalenteerde broers Kylian en Ethan Mbappé, onthuld dat beide spelers op het punt staan Paris Saint-Germain te verlaten. De geruchtenmolen draait op volle toeren, met Ajax die interesse toont in de jongste van de twee, Ethan. Echter, recente ontwikkelingen suggereren dat het veelbelovende talent zijn weg zou kunnen vinden naar Lille OSC.

De transfergeruchten rondom de Mbappé-broers hebben de voetbalwereld in rep en roer gezet, met fans en analisten die speculeren over de mogelijke bestemmingen van de twee spelers. Fayza Lamari's bevestiging van hun vertrek bij PSG heeft de interesse gewekt van verschillende topclubs, waaronder Ajax en Lille OSC.

Terwijl de onderhandelingen nog in volle gang zijn, lijkt het erop dat Ethan Mbappé dichter bij een overgang naar Lille OSC is dan naar Ajax. De jonge speler wordt gezien als een van de grootste talenten in het Europese voetbal en zijn mogelijke transfer naar de Franse club zou een grote stap in zijn carrière kunnen betekenen.

De komende dagen zullen cruciaal zijn in de transferperiode voor de Mbappé-broers, met fans die in spanning afwachten op welke club Kylian en Ethan uiteindelijk zullen belanden. De voetbalwereld houdt zijn adem in terwijl de broers zich voorbereiden op een nieuwe fase in hun carrière, met de belofte van spannende ontwikkelingen en nieuwe uitdagingen die op de loer liggen.