×
Home Nieuws Livescore

Justin Bijlow in beeld bij Arsenal en Liverpool.

Justin Bijlow in beeld bij Arsenal en Liverpool.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 22 mei 2024 07:08 uur

Er zijn sterke geruchten dat de Premier League opnieuw lonkt voor een talentvolle Nederlandse doelman. Volgens bronnen dicht bij de clubs wordt Justin Bijlow van Feyenoord beschouwd als een zeer serieuze optie voor zowel Arsenal als het Liverpool-team onder leiding van Arne Slot. De Telegraaf meldt dat de clubs hun interesse hebben getoond in de jonge keeper, die indruk heeft gemaakt met zijn prestaties in de Eredivisie.

Bijlow, die bekend staat om zijn uitstekende reflexen en leiderschapskwaliteiten, wordt gezien als een veelbelovende doelman met een grote toekomst voor zich. Zowel Arsenal als Liverpool zouden op zoek zijn naar versterking op doel en hebben Bijlow hoog op hun verlanglijstje staan. De Nederlandse international heeft laten zien dat hij klaar is voor de stap naar een topcompetitie en de Premier League lijkt een logische volgende stap in zijn carrière.

De interesse van deze Engelse grootmachten is een grote eer voor de 23-jarige Bijlow, die al jaren wordt gezien als een van de grootste talenten op zijn positie in Nederland. Feyenoord zal er echter alles aan doen om hun sterspeler te behouden en een eventuele transfer naar de Premier League zal naar verwachting niet goedkoop zijn. Het belooft een spannende zomer te worden voor Bijlow, met mogelijk een droomtransfer naar de meest prestigieuze competitie ter wereld in het verschiet.