×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord verrast met last-minute transfer: Kasanwirjo op weg naar Oostenrijkse topclub!

Feyenoord verrast met last-minute transfer: Kasanwirjo op weg naar Oostenrijkse topclub!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 1 september 2023 13:00 uur

In een verrassende wending lijkt Feyenoord op de laatste dag van de transferperiode afscheid te nemen van een jonge verdediger genaamd Neraysho Kasanwirjo. De 21-jarige voetballer staat op het punt om naar Rapid Wien te vertrekken, waar hij op huurbasis zal worden ingelijfd.

Volgens bronnen zal Kasanwirjo, indien alle partijen tot een overeenkomst komen, worden uitgeleend zonder de mogelijkheid tot aankoop. Momenteel worden de laatste details nog besproken en vastgelegd. Bij Rapid Wien is er grote behoefte aan een nieuwe verdediger, aangezien Nenad Cvetkovic zijn kruisband heeft gescheurd. Kasanwirjo wordt gezien als de ideale vervanger voor Cvetkovic.

Bij Feyenoord heeft Kasanwirjo nooit een vaste basisplaats weten te veroveren. Afgelopen winter werd hij voor een bedrag van twee miljoen euro overgenomen van FC Groningen. Destijds was Feyenoord op zoek naar een vervanger voor de geblesseerde Gernot Trauner. Kasanwirjo heeft uiteindelijk vijf Eredivisie-wedstrijden gespeeld voor Feyenoord.

Verder lijkt het erop dat het rustig zal blijven op Deadline Day in Rotterdam-Zuid. Tenzij er onverwachte wendingen plaatsvinden, worden er geen verdere transfers verwacht.