×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord benadert FC Versailles voor transfer Chris-Kévin Nadje

Feyenoord benadert FC Versailles voor transfer Chris-Kévin Nadje
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 21 mei 2024 22:24 uur

Een Nederlandse topclub heeft recentelijk interesse getoond in een talentvolle speler van een Franse club. Volgens bronnen heeft Feyenoord contact opgenomen met FC Versailles voor de mogelijke overgang van Chris-Kévin Nadje. Het gerucht gaat dat de Rotterdammers zelfs al een bod hebben uitgebracht bij de club uit de Franse derde divisie.

Chris-Kévin Nadje, een veelbelovende speler met een indrukwekkend trackrecord, heeft de aandacht getrokken van de Nederlandse club. Feyenoord zou Nadje graag willen toevoegen aan hun selectie en is bereid om ver te gaan om de transfer te realiseren. De gesprekken tussen de twee clubs bevinden zich nog in een vroeg stadium, maar de interesse van Feyenoord lijkt serieus te zijn.

FC Versailles, de club waar Nadje momenteel onder contract staat, heeft nog niet gereageerd op het bod van Feyenoord. Het is afwachten hoe de Franse club zal reageren op het verzoek van de Nederlandse club en of er verdere onderhandelingen zullen plaatsvinden. Voor Nadje zelf zou een overstap naar Feyenoord een grote stap in zijn carrière kunnen betekenen, met mogelijk nieuwe kansen en uitdagingen in het vooruitzicht.