×
Home Nieuws Livescore

FC Twente spelers gespot op festival voor cruciale wedstrijd

FC Twente spelers gespot op festival voor cruciale wedstrijd
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 21 mei 2024 21:32 uur

Twee jonge talenten van FC Twente, die normaal gesproken de harten van de fans zouden moeten veroveren, hebben zichzelf in een lastige positie gebracht. Mees Hilgers en Naci Ünüvar werden betrapt op een festival, samen met oud-speler Joshua Brenet, slechts een dag voor de belangrijke wedstrijd tegen PEC Zwolle. Dit nieuws heeft voor de nodige opschudding gezorgd onder de supporters van de Tukkers.

De aanwezigheid van Hilgers en Ünüvar op het festival heeft geleid tot verontwaardiging en teleurstelling bij de fans van FC Twente. De timing van hun uitje, zo vlak voor een cruciale wedstrijd, wordt gezien als ongepast en gebrek aan professionaliteit. De supporters hadden gehoopt op maximale inzet en focus van de spelers in aanloop naar de strijd om de derde plaats in de competitie.

De keuze van de jonge spelers om zich te vermaken op een festival in plaats van zich volledig te richten op de belangrijke wedstrijd, heeft de geloofwaardigheid en reputatie van het duo geschaad. De clubleiding van FC Twente zal naar verwachting in gesprek gaan met Hilgers en Ünüvar om de situatie te bespreken en mogelijke consequenties te bepalen. Het is nu aan de spelers om zich te bewijzen en het vertrouwen van de fans en de club terug te winnen na deze misstap.