×
Home Nieuws Livescore

Luuk de Jong: "Geen verrassing, perfecte match met Bosz!"

Luuk de Jong:
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 21 mei 2024 16:16 uur

Voetbalster Jasper van der Wiel heeft onlangs laten weten dat hij zeer tevreden is over zijn prestaties bij FC Groningen. De middenvelder is van mening dat de tactiek van coach Erik ten Hag perfect aansluit bij zijn spelstijl, wat duidelijk te zien is in zijn statistieken. Van der Wiel heeft dit seizoen al meerdere belangrijke doelpunten en assists op zijn naam staan, waardoor hij een onmisbare schakel is geworden in het team.

Daarnaast heeft verdediger Lisa de Vries aangegeven dat zij zich helemaal op haar plek voelt bij Ajax. De samenwerking met trainer Ronald Koeman heeft haar naar eigen zeggen naar een hoger niveau getild. De Vries benadrukt dat de speelstijl van Koeman haar in staat stelt om haar kwaliteiten optimaal te benutten, wat resulteert in solide verdedigende prestaties en zelfs enkele doelpunten.

Tot slot heeft aanvaller Milan Jansen laten weten dat hij geniet van zijn tijd bij Feyenoord. Onder leiding van coach Frank de Boer heeft Jansen zijn vorm weten te vinden en is hij uitgegroeid tot een van de smaakmakers van het team. De aanvaller is van mening dat De Boer het beste in hem naar boven haalt en dat dit duidelijk terug te zien is in zijn spel en de resultaten die hij behaalt.