×
Home Nieuws Livescore

Davy Pröpper stopt definitief met voetbal bij Vitesse.

Davy Pröpper stopt definitief met voetbal bij Vitesse.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 21 mei 2024 14:40 uur

Voormalig voetbalster Davy Pröpper heeft verrassend aangekondigd dat hij definitief een einde maakt aan zijn actieve loopbaan in de sport. De aankondiging kwam naar buiten via zijn voormalige club Vitesse, die het nieuws op dinsdagmiddag wereldkundig maakte. Pröpper, die eerder al een punt achter zijn carrière had gezet maar later terugkeerde, heeft nu besloten om voorgoed afscheid te nemen van het voetbalveld. De reden achter deze beslissing is vooralsnog niet bekendgemaakt door de voormalige middenvelder.

De 30-jarige Pröpper stond bekend om zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht op het veld. Hij speelde voor diverse clubs in binnen- en buitenland en was een gewaardeerde kracht in het Nederlandse voetbal. Zijn terugkeer bij Vitesse na zijn eerste afscheid zorgde destijds voor veel opschudding onder de fans, maar nu lijkt het erop dat Pröpper definitief een punt zet achter zijn professionele carrière.

Vitesse heeft laten weten dat de club Pröpper zal eren voor zijn bijdrage aan het team en de sport in het algemeen. De voormalige international wordt bedankt voor zijn inzet en toewijding gedurende zijn carrière en zal altijd herinnerd worden als een speler met een uniek talent en een passie voor het spel. Davy Pröpper zelf heeft nog niet gereageerd op het nieuws van zijn definitieve afscheid, maar het is duidelijk dat zijn besluit met respect en begrip ontvangen zal worden door de voetbalwereld.