×
Home Nieuws Livescore

Rashford niet in Engelse EK-selectie, bevestigt The Athletic.

Rashford niet in Engelse EK-selectie, bevestigt The Athletic.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 21 mei 2024 14:16 uur

Voetbalfans wereldwijd keken reikhalzend uit naar de bekendmaking van de selectie van Engeland voor het aankomende EK in Duitsland. Echter, tot grote verrassing van velen, ontbrak de naam van Marcus Rashford in de definitieve lijst. Hoewel bondscoach Gareth Southgate de selectie pas op dinsdagmiddag officieel bekendmaakte, wist The Athletic al eerder te melden dat de aanvaller, die onder leiding staat van manager Erik ten Hag, niet hoefde te rekenen op een plek in het EK-team.

De afwezigheid van Rashford in de selectie zorgde voor de nodige opschudding in de voetbalwereld. De talentvolle aanvaller, die bekend staat om zijn snelheid en doelgerichtheid, leek lange tijd een vaste waarde te zijn in het Engelse nationale team. Zijn uitsluiting van het EK-team kwam dan ook als een grote teleurstelling voor zowel fans als Rashford zelf.

Hoewel er nog geen officiële verklaring is gegeven voor de beslissing om Rashford buiten de selectie te laten, speculeren insiders over mogelijke redenen. Sommigen suggereren dat zijn recente vormdip een rol kan hebben gespeeld, terwijl anderen wijzen op mogelijke tactische overwegingen van bondscoach Southgate. Hoe dan ook, de afwezigheid van Rashford zal ongetwijfeld een impact hebben op het Engelse team tijdens het aankomende EK.