×
Home Nieuws Livescore

Henderson mist EK-selectie: Ajax-middenvelder niet geselecteerd.

Henderson mist EK-selectie: Ajax-middenvelder niet geselecteerd.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 21 mei 2024 11:48 uur

Voetbalfans wereldwijd werden vanochtend opgeschud door het nieuws dat Jordan Henderson hoogstwaarschijnlijk niet zal deelnemen aan het aankomende EK met het Engelse nationale team. Ondanks de officiële aankondiging van de voorselectie door bondscoach Gareth Southgate die pas later op de dag zal plaatsvinden, heeft een betrouwbare bron bij The Athletic onthuld dat de middenvelder van Ajax niet op de lijst zal staan.

De afwezigheid van Henderson in de selectie zal ongetwijfeld een teleurstelling zijn voor zowel de speler zelf als voor de fans die hoopten hem in actie te zien op het prestigieuze toernooi. Zijn ervaring en leiderschap op het veld zullen gemist worden, maar het is duidelijk dat Southgate andere plannen heeft voor het samenstellen van zijn team.

Hoewel de redenen achter de beslissing om Henderson niet op te nemen in de voorselectie nog niet officieel zijn bevestigd, zullen de speculaties en discussies onder supporters ongetwijfeld in volle gang zijn. De focus zal nu verschuiven naar de spelers die wel de kans krijgen om hun land te vertegenwoordigen en de hoop op succes tijdens het EK levend te houden.