×
Home Livescore

Dennis te Kloese mogelijk terug naar Mexico

Dennis te Kloese mogelijk terug naar Mexico
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 21 mei 2024 10:24 uur

Voormalig Feyenoord-directeur Dennis te Kloese wordt momenteel genoemd als potentiële versterking voor de voetbalwereld in Mexico. Er gaan geruchten dat Te Kloese in gesprek is met Chivas Guadalajara om daar de rol van sportief directeur op zich te nemen. Deze mogelijke terugkeer naar Mexico zou een interessante wending betekenen in de carrière van de ervaren sportbestuurder.

Te Kloese, die eerder werkzaam was bij Feyenoord, staat bekend om zijn strategisch inzicht en zijn vermogen om talent te ontwikkelen. Zijn eventuele aanstelling bij Chivas Guadalajara zou een belangrijke stap kunnen zijn voor de club om hun sportieve prestaties te verbeteren en hun positie in de competitie te versterken. De fans van de Mexicaanse club kijken reikhalzend uit naar een mogelijke samenwerking met Te Kloese.

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is van de zijde van Te Kloese of Chivas Guadalajara, groeit de speculatie rondom deze potentiële transfer in de voetbalwereld. De komende dagen zullen ongetwijfeld meer duidelijkheid brengen over de toekomstplannen van Dennis te Kloese en de eventuele rol die hij zal gaan vervullen bij de Mexicaanse club.