×
Home Nieuws Livescore

Chelsea slaat toe bij Manchester City en haalt jong talent binnen!

Chelsea slaat toe bij Manchester City en haalt jong talent binnen!
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 1 september 2023 12:00 uur

Chelsea verrast vriend en vijand door een flinke shopping spree te houden bij Manchester City. De jonge en getalenteerde Cole Palmer (21) maakt de overstap van het Etihad Stadium naar Stamford Bridge. Met een monsterbedrag van meer dan 46 miljoen euro is hij de twaalfde miljoenenaankoop van The Blues deze zomer. Palmer zet zijn handtekening onder een lucratief contract dat hem tot de zomer van 2030 aan Chelsea bindt, net als de andere recente aanwinsten.

Chelsea heeft maar liefst 46 miljoen euro neergelegd voor Palmer, maar dit bedrag kan door bonussen oplopen tot een duizelingwekkende 52,5 miljoen euro. De jonge Engelse international heeft in de eerste weken van het seizoen indruk gemaakt en heeft zijn waarde bewezen in de strijd om de Europese Supercup en de Community Shield. Door de hevige concurrentie bij Manchester City heeft Palmer besloten om elders zijn geluk te beproeven.

Met de komst van Palmer heeft Chelsea al meer dan 450 miljoen euro uitgegeven aan nieuwe spelers deze zomer. Moisés Caicedo, Roméo Lavia, Christopher Nkunku, Axel Disasi, Nicolas Jackson, Lesley Ugochukwu, Robert Sénchez, Djordje Petrovic, Deivid Washington, Angelo Gabriel en Diego Moreira hebben allemaal hun handtekening gezet bij The Blues.

Het is duidelijk dat Chelsea vastbesloten is om hun team te versterken en een serieuze gooi te doen naar de prijzen. Met de toevoeging van Palmer en de andere nieuwe aanwinsten, lijkt Chelsea klaar te zijn voor een succesvol seizoen. De fans kunnen niet wachten om te zien wat deze nieuwe spelers kunnen brengen op het veld.