×
Home Livescore

Kenneth Perez verbaasd over Excelsior na achterstand tegen Feyenoord

Kenneth Perez verbaasd over Excelsior na achterstand tegen Feyenoord
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 21 mei 2024 08:32 uur

Voormalig profvoetballer en huidige voetbalanalist Kenneth Perez keek met verbazing naar de recente wedstrijd van Excelsior tegen Feyenoord. De ploeg uit Rotterdam kwam op achterstand, wat volgens Perez resulteerde in een teleurstellende reactie van Excelsior. De ESPN-analist was van mening dat de spelers van Excelsior te snel de moed opgaven, terwijl er nog van alles kon gebeuren in de wedstrijd tussen PSV en RKC.

Perez, die bekend staat om zijn scherpe analyses, benadrukte dat Excelsior meer veerkracht had moeten tonen en niet zo snel de handdoek in de ring had moeten gooien. Hij geloofde dat de spelers van Excelsior meer hadden kunnen vechten voor een beter resultaat, gezien de onvoorspelbaarheid van voetbalwedstrijden en de mogelijkheid dat PSV - RKC nog een verrassende wending kon nemen.

Als ervaren voetbalkenner wees Kenneth Perez op het belang van mentale weerbaarheid en doorzettingsvermogen in dergelijke situaties. Hij betreurde het gebrek aan strijdlust bij Excelsior en hoopte dat de ploeg in de toekomst beter zou reageren op tegenslagen. Perez benadrukte dat in het voetbal niets zeker is tot het laatste fluitsignaal heeft geklonken, en dat teams altijd moeten blijven geloven in hun kansen, ongeacht de omstandigheden.