×
Home Nieuws Livescore

Johan Bakayoko in beeld bij Liverpool volgens expert

Johan Bakayoko in beeld bij Liverpool volgens expert
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 20 mei 2024 23:08 uur

Volgens bronnen dicht bij de club lijkt Johan Bakayoko een serieuze optie te zijn voor Liverpool in de aankomende transferperiode. De geruchtenmolen draait op volle toeren nu transferexpert Sacha Tavolieri heeft laten doorschemeren dat de aanvaller van PSV hoog op het verlanglijstje staat van Arne Slot en Barry Hunter. De interesse van de Engelse club lijkt serieus te zijn, wat voor de nodige opwinding zorgt onder de fans.

Bakayoko heeft indruk gemaakt met zijn prestaties bij PSV en lijkt klaar te zijn voor de stap naar een topclub in het buitenland. Zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid hebben de aandacht getrokken van verschillende scouts en trainers, waaronder die van Liverpool. De mogelijkheid om onder leiding van Jürgen Klopp te spelen en zich verder te ontwikkelen op het hoogste niveau, is een aantrekkelijk vooruitzicht voor de jonge speler.

Hoewel er nog geen concrete aanbiedingen zijn gedaan, wordt er achter de schermen druk gewerkt aan een mogelijke transfer van Bakayoko naar Liverpool. De onderhandelingen zouden naar verluidt in een vergevorderd stadium zijn en de verwachting is dat er binnenkort meer duidelijkheid zal komen over de toekomst van de talentvolle aanvaller. PSV zal ongetwijfeld proberen om een goede deal te sluiten voor hun sterspeler, maar de lokroep van Anfield lijkt voor Bakayoko steeds sterker te worden.