×
Home Livescore

Ajax aast op Mbappé: broer van Kylian vertrekt mogelijk

Ajax aast op Mbappé: broer van Kylian vertrekt mogelijk
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 20 mei 2024 22:48 uur

Een Nederlandse topclub heeft naar verluidt interesse getoond in de jonge talentvolle middenvelder Ethan Mbappé. Volgens geruchten uit Frankrijk zou Ajax zich op de markt hebben gemeld voor de handtekening van de speler, die momenteel onder contract staat bij Paris Saint-Germain. Het Franse medium Le Parisien bericht dat de club uit Amsterdam serieus overweegt om de jonge Mbappé aan te trekken, nadat zijn broer Kylian eerder al de overstap maakte naar een andere club.

De 19-jarige Ethan Mbappé wordt gezien als een veelbelovend talent in het Franse voetbal en heeft de potentie om uit te groeien tot een grote naam in de sport. Met Ajax als geïnteresseerde partij lijkt een transfer naar de Eredivisie niet ondenkbaar voor de jonge middenvelder. De Amsterdammers staan bekend om hun oog voor talent en zouden met de komst van Mbappé een versterking kunnen binnenhalen voor het team.

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is vanuit zowel Ajax als Paris Saint-Germain, blijft de transfergeruchtenmolen draaien rondom de toekomst van Ethan Mbappé. De jonge speler zelf heeft nog geen uitspraken gedaan over een mogelijke overstap, maar de interesse van Ajax lijkt serieus te zijn. Het is afwachten hoe deze transferontwikkeling zich verder zal ontvouwen en of Mbappé daadwerkelijk de stap naar Nederland zal zetten.