×
Home Livescore

Davids en Gullit tippen Timber als controleur Oranje

Davids en Gullit tippen Timber als controleur Oranje
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 20 mei 2024 22:08 uur

Voormalige Nederlandse voetbalgrootheden Edgar Davids en Ruud Gullit hebben hun oog laten vallen op een opkomend talent als mogelijke versterking voor het nationale elftal. In een recente uitzending van het programma Rondo hebben de twee iconen Quinten Timber aangewezen als een veelbelovende optie voor de rol van controleur. Davids, bekend om zijn scherpe inzicht en tactisch vernuft, heeft echter ook andere opvallende namen op zijn radar voor de cruciale positie op het middenveld.

De suggestie van Davids en Gullit om Timber te overwegen voor het Nederlands elftal heeft de voetbalwereld doen opschrikken. Met zijn jeugdige energie en technische vaardigheden lijkt Timber een veelbelovende kandidaat te zijn om het middenveld van Oranje te versterken. Echter, Davids, die altijd bekend heeft gestaan om zijn eigenzinnige keuzes en onconventionele benadering, heeft blijkbaar nog andere verrassende opties in gedachten voor de belangrijke rol van controleur.

De discussie over de ideale samenstelling van het Nederlands elftal blijft dus voortduren, met Davids en Gullit die hun eigen unieke visie op de selectie delen. Het is duidelijk dat de voormalige topvoetballers nog steeds een scherp oog hebben voor talent en potentieel, en hun inbreng kan een interessante wending geven aan de toekomst van het nationale team. Het is afwachten welke namen uiteindelijk de voorkeur zullen krijgen en of Timber daadwerkelijk de kans zal krijgen om zijn talent op het hoogste niveau te tonen.