×
Home Nieuws Livescore

PSV monitort ontwikkeling Bayern-huurling Paul Wanner bij Elversberg.

PSV monitort ontwikkeling Bayern-huurling Paul Wanner bij Elversberg.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 20 mei 2024 21:48 uur

Een Nederlandse topclub heeft zijn oog laten vallen op een jonge talentvolle middenvelder. PSV houdt nauwlettend de ontwikkelingen in de gaten van Paul Wanner, een 18-jarige speler die momenteel onder contract staat bij Bayern München. Wanner maakt dit seizoen indruk tijdens zijn verhuurperiode bij SV Elversberg, waar hij zijn kwaliteiten op het middenveld tentoonspreidt.

De scouts van PSV zijn onder de indruk van de technische vaardigheden en het spelinzicht van Wanner. De jonge Duitser wordt gezien als een veelbelovend talent met een grote toekomst in het verschiet. PSV ziet in hem een potentiële versterking voor het eerste elftal en volgt zijn verrichtingen dan ook met grote interesse.

Wanneer PSV concrete stappen zal ondernemen om Wanner binnen te halen, blijft vooralsnog onduidelijk. Bayern München zal ongetwijfeld ook op de hoogte zijn van de interesse van de Nederlandse club en zal mogelijk hun eigen plannen hebben met de talentvolle middenvelder. Het belooft in ieder geval een interessante ontwikkeling te worden in de transfermarkt, waarbij PSV mogelijk een van de eerste stappen heeft gezet om Wanner naar Eindhoven te halen.