×
Home Nieuws Livescore

Ajax moet spelers verkopen om transfermarkt te betreden

Ajax moet spelers verkopen om transfermarkt te betreden
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 20 mei 2024 21:16 uur

Een grote Nederlandse voetbalclub uit Amsterdam staat voor een financiële uitdaging nu de transfermarkt weer open is. Om de nodige inkomsten te genereren, zal de club gedwongen zijn om enkele van hun gewaardeerde spelers te verkopen. Volgens bronnen binnen de clubleiding heeft de financieel directeur, Alex Kroes, al rekening gehouden met mogelijke verliezen op recente aankopen, waaronder die van Sven Mislintat.

Het Algemeen Dagblad meldt dat Ajax zich bewust is van de moeilijkheden die gepaard gaan met het van de hand doen van deze spelers. De club zal creatief moeten zijn in hun aanpak om de gewenste transfers te realiseren. Met de concurrentie van andere Europese topclubs en de financiële impact van de coronapandemie, zal het geen eenvoudige taak zijn om de spelers voor de gewenste prijs te verkopen.

De supporters van Ajax zullen met argusogen de ontwikkelingen op de transfermarkt volgen, in de hoop dat de club erin slaagt om op een slimme manier financiële middelen binnen te halen. De komende weken zullen cruciaal zijn voor de toekomst van de club en het behoud van een competitief team dat kan blijven strijden op zowel nationaal als internationaal niveau.