×
Home Nieuws Livescore

Georginio Wijnaldum verruilt PSG voor verrassende toptransfer naar Saudi-Arabië!

Georginio Wijnaldum verruilt PSG voor verrassende toptransfer naar Saudi-Arabië!
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 1 september 2023 11:31 uur

In een verrassende wending heeft Georginio Wijnaldum besloten om zijn voetbalcarrière voort te zetten in het exotische Saudi-Arabië. Het Al Ettifaq-team, onder leiding van niemand minder dan Steven Gerrard, heeft maar liefst negen miljoen euro neergelegd om de Nederlander aan te trekken. Met een contractduur van drie jaar lijkt Wijnaldum zich voorlopig te gaan vestigen in het Midden-Oosten.

Het nieuws van deze opmerkelijke transfer werd naar buiten gebracht door de altijd goed geïnformeerde Fabrizio Romano. De overgang van Wijnaldum naar Al Ettifaq hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het dan eindelijk officieel. De middenvelder is namelijk op een zijspoor beland bij zijn huidige club PSG, waardoor een nieuwe uitdaging in Saudi-Arabië als een welkome kans wordt gezien.

De details van de deal worden momenteel nog gecontroleerd, maar naar verwachting zal Wijnaldum spoedig zijn handtekening zetten onder het contract. Het is duidelijk dat hij de uitnodiging van Gerrard niet kon weerstaan, aangezien de voormalige Liverpool-captain hem persoonlijk heeft benaderd. Een telefoongesprek dat al twee dagen geleden werd onthuld.

Met deze transfer zet Wijnaldum een nieuwe stap in zijn carrière en betreedt hij een compleet nieuwe voetbalwereld. Het is een avontuur dat ongetwijfeld veel nieuwsgierigheid en interesse zal wekken bij voetbalfans over de hele wereld. We kijken uit naar de volgende hoofdstukken in het verhaal van Wijnaldum in Saudi-Arabië.