×
Home Nieuws Livescore

AZ en Ajax domineren laatste floplijst Eredivisie seizoen.

AZ en Ajax domineren laatste floplijst Eredivisie seizoen.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 20 mei 2024 15:40 uur

Na de afsluiting van speelronde 34 in de Eredivisie is het moment aangebroken om de laatste lijst van teleurstellende spelers van dit seizoen te onthullen. Opvallend genoeg heeft AZ zich na een tumultueuze wedstrijd tegen FC Utrecht gevestigd als een van de grootste leveranciers van flops. Niet alleen AZ, maar ook Ajax heeft met twee spelers een plekje weten te veroveren in deze lijst, waarbij de Amsterdamse club op een typische manier het seizoen heeft afgesloten.

De wedstrijd tussen AZ en FC Utrecht zorgde voor de nodige opschudding, met spelers die niet aan de verwachtingen konden voldoen en teleurstellende prestaties neerzetten. Dit resulteerde in een gedeelde hofleverancierspositie voor AZ in de laatste floplijst van het seizoen. Aan de andere kant wist Ajax, ondanks hun dominante seizoen, toch twee spelers te leveren die niet aan de verwachtingen konden voldoen en daarmee een plekje in de lijst veroverden.

De manier waarop Ajax het seizoen afsloot, kenmerkte zich door hun gebruikelijke stijl van spelen, maar desondanks slaagden zij erin om twee spelers te leveren die niet aan de verwachtingen konden voldoen. Dit onderstreept dat zelfs de topclubs niet immuun zijn voor teleurstellende individuele prestaties in een competitie die bekend staat om zijn verrassingen en wendingen.