×
Home Nieuws Livescore

Hirving Lozano maakt sensationele comeback bij PSV - Transfer bijna rond na medische keuring!

Hirving Lozano maakt sensationele comeback bij PSV - Transfer bijna rond na medische keuring!
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 1 september 2023 11:00 uur

In een opmerkelijke wending van gebeurtenissen is Hirving Lozano vanochtend aangekomen op Eindhoven Airport om zijn transfer naar PSV af te ronden. De Mexicaanse sensatie, ook wel bekend als Chucky, werd opgewacht door een menigte cameraploegen die zijn aankomst vastlegden. Na zijn medische keuring zal Lozano naar verwachting snel zijn handtekening zetten bij de Eindhovense club.

De onderhandelingen tussen Napoli en PSV zijn nog steeds gaande, maar volgens bronnen zijn het slechts de laatste details die moeten worden afgerond. Er staat momenteel een bedrag van twaalf miljoen euro plus bonussen op tafel, wat een aanzienlijke som is voor de Nederlandse club. Beide partijen hebben er echter vertrouwen in dat de deal voor het sluiten van de transferdeadline rondkomt.

De komst van Lozano zou een grote boost betekenen voor PSV, dat hiermee bijna zijn selectie compleet heeft. Echter, het aanblijven van Johan Bakayoko en Ibrahim Sangaré heeft geen invloed op de deal rond Lozano. De club hoopt nu nog op de laatste dag van de transferperiode een verdediger aan te trekken, maar financiële beperkingen maken het moeilijk om een dure optie als Zeno Debast of Davinson Sánchez te realiseren.

Desondanks blijft PSV optimistisch en heeft het zijn oog laten vallen op César Montes als mogelijke versterking. Met de komst van Lozano en het behoud van Sangaré en Bakayoko lijkt de club echter niet over voldoende financiële middelen te beschikken om een grote uitgave te doen.

De komende uren zullen cruciaal zijn voor de afronding van de transfer van Lozano naar PSV. De fans van de club houden hun adem in en hopen dat de deal snel officieel wordt gemaakt.