×
Home Nieuws Livescore

Thierry Lutonda maakt transfervrije overstap van RKC naar PEC.

Thierry Lutonda maakt transfervrije overstap van RKC naar PEC.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 17 mei 2024 07:48 uur

Een jonge, talentvolle voetballer heeft een nieuwe uitdaging gevonden in de Nederlandse Eredivisie. Thierry Lutonda, een 23-jarige verdediger, zal het komende seizoen niet meer in het shirt van RKC Waalwijk te bewonderen zijn. Volgens bronnen van Voetbal International zal Lutonda transfervrij de overstap maken naar PEC Zwolle.

De transfer van Lutonda naar PEC Zwolle markeert een belangrijke stap in zijn carrière. De Belgische verdediger heeft indruk gemaakt in de Eredivisie en krijgt nu de kans om zich verder te ontwikkelen bij zijn nieuwe club. Met zijn snelheid, techniek en tactisch inzicht zal Lutonda ongetwijfeld een waardevolle toevoeging zijn voor het team van PEC Zwolle.

RKC Waalwijk zal het vertrek van Lutonda moeten opvangen en zal op zoek gaan naar een vervanger voor de talentvolle verdediger. De club zal de komende periode druk bezig zijn met het versterken van de selectie om ook komend seizoen weer een rol van betekenis te kunnen spelen in de Eredivisie. Voor Lutonda wacht een nieuw avontuur bij PEC Zwolle, waar hij zijn kwaliteiten verder kan laten zien en zich kan ontwikkelen tot een nog completere speler.